Sat, 15 Jun

|

Kousgaards Plads

BENAL Koncert

GRATIS koncert med BENAL i hjertet af Herning 15. juni.

Registration is Closed
See other events
BENAL Koncert

Time & Location

15 Jun 2019, 22:00 – 16 Jun 2019, 23:45

Kousgaards Plads, Kousgaards Pl., 7400 Herning, Denmark

About The Event

GRATIS koncert med BENAL i hjertet af Herning 15. juni.

Det bliver med garanti festligt, når 2019-udgaven af Kulturfest Herning sætter sidste punktum.

Det sker med en stor gratis koncert på Kousgaards Plads klokken 22.00 lørdag 15.juni, hvor hitmagerne i duoen Benal indtager scenen.

Benal består af rapper Benjamin Hav og produceren Albert - og navnet Benal er sammentrækningen af de to navne.

I 2017 vandt Benal P3 Guld-prisen, og deres 3. studiealbum, der udkom i november 2018, røg direkte ind på en 2.plads på den danske hitliste.

Med kæmpehits som "Uh babe", "Nu Her" og "Hiphop" er duoen garant for en festlig aften.

- Benal gør det rigtig godt for tiden, og har fået stor ros for deres koncerter i foråret i Aarhus og København. Det bliver første gang, Benal spiller i Herning, og jeg er sikker på de formår at skabe et brag af en fest på Kousgaards Plads lørdag aften, siger Rikke Andersen, der er leder af Fermaten og med til at arrangere koncerten.

Musik-debut på Kousgaards Plads

Årets Kulturfest Herning bliver i øvrigt første gang Kousgaards Plads er en del af Kulturfest Herning.

Der opstilles en scene på pladsen, som i løbet af eftermiddagen og aftenen vil få besøg af en række talentfulde bands. Det bliver en del af de populære Frekvens-arrangementer som Fermaten og Scene7 i samarbejde har arrangeret hver måned i løbet af 2019.

Pladsen vil også være ramme om en række andre arrangementer i løbet af Kulturfest Herning-ugen, hvor blandt andet DGIHuset Herning er gået helhjertet ind i arbejdet med også at lave Kulturfest på Kousgaards Plads.

Om Kulturfest Herning:

Kulturfest Herning inviterer alle på en opdagelsesrejse fra 8. juni til 15. juni 2019.

Sammen opdager vi kulturen, hinanden, bevægelsen, historien og så mange andre spændende ting. Vi fejrer kulturen og kreativiteten og går på opdagelse i hele Herning Kommune.

Kulturfest Herning 2019 åbner i Aulum i forbindelse med Rock i Aulum Lystanlæg 8. juni. Det er startskuddet til en hel uge fyldt med aktiviteter, koncerter, workshops, fællessang, fortællinger med meget mere i hele kommunen.

Det hele slutter med et brag af en fest i Herning Midtby lørdag 15. juni fra klokken 10.00 - 23.00

Til afslutningen kan man blandt andet opdage og opleve nogle af de arrangementer, der har været rundt om i kommunen i løbet af ugen, men også vildt mange andre events.

Læs mere om Kulturfest Herning på www.kulturfestherning.dk

Share This Event